Goede fysio in de omgeving van Hoogland

Ik had een goede fysio in de omgeving van Hoogland nodig. Ik ben laatst in een ongeluk beland met de fiets. Iemand zag mij niet aankomen rijden en heeft mij geraakt. Daardoor heb ik een been gebroken. Dit is nu een aantal weken geleden en nu mag ik langzaam weer gaan lopen, maar met behulp van fysiotherapie. Alleen mijn moeder stelde voor dat ik naar die van haar ging. Maar ik vond die zelf niet zo fijn werken met patiënten. 

Een fysio in Hoogland vinden voor mijn benen

Daarom besloot ik zelf op zoek te gaan naar een fysion in de buurt van Hoogland. Er waren niet heel voor fysio’s die vlakbij mijn huis waren, maar wel een aantal. Ik vroeg mijn huisarts wat hij mij zou aanraden. Hij vertelde mij dat hij nog wel een fijne fysio kende waar ze ook redelijk jonge patiënten hadden. Dat leek mij wel wat en ben meteen deze fysio gaan opzoeken. Het heette Zee in Beweging en ik kreeg meteen een goed gevoel ervan. Dus besloot ik om een kennismakingsafspraak in te plannen met een van de begeleiders daar en te kijken wat ze voor mij konden betekenen en mijn been.

Fijne begeleiding

Toen ik daar binnen werd gebracht door mijn moeder, werden we vriendelijk begroet door een van de begeleiders daar. Daarna konden we meteen naar een kamer om alles te bespreken. Ze hadden al het dossier van mij en het been waardoor ze al wat tests met mij konden doen. Ik vond het eerst een beetje eng om iemand zo erg te vertrouwen die ik nog niet goed kende. Maar dat gevoel ging snel weg, omdat ze erg voorzichtig met me waren en goede instructies gaven. Bovendien luisterde ze ook naar mij als ik het bijvoorbeeld spannend vond. Nu loop ik daar steeds beter en kan ik bijna alweer helemaal lopen.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd wat Zee in Beweging allemaal voor u kan betekenen als het gaat om goede fysio? Bekijk dan eens de website van hen via www.zeeinbeweging.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *